ČASOVI

Sva značenja koja znamo zavise od ključa tumačenja.
George Eliot


naslovica 2

ZA PRVI ČAS KLIKNI OVDE

SLOVAČKI ZA NAŠE

Dobrodošli na kurs slovačkog jezika Slovački za naše. Ovaj kurs je idealan za sve koji žele da savladaju osnove i napreduju u učenju slovačkog jezika. Kurs je osmišljen tako da kombinuje video-lekcije sa animacijama, video-testove i komunikacijske scene, omogućavajući polaznicima da uče jezik na dinamičan i interaktivan način.

Struktura kursa

Kurs se sastoji od video zapisa koji su pažljivo pripremljeni kako bi bili zanimljivi i edukativni. Svaka lekcija traje od 2 minuta do jednog školskog časa, pružajući zanimljivost u učenju. Video-lekcije omogućavaju polaznicima da ih gledaju i slušaju više puta, čime se postiže bolje razumevanje i usvajanje gradiva.

Konsultacije i interaktivni sadržaji

Pored standardnih video-lekcija, kurs uključuje i video-pozive koji služe kao konsultacije.

Ove konsultacije su namenjene za individualnu podršku i dodatna objašnjenja, čime se omogućava polaznicima da razjasne sve nedoumice i brže napreduju u učenju.

Cena video-konsultacije je 2000 RSD/45 minuta, dok cena kompletnog video-materijala uključuje pristup od mesec dana.

Ko može da se prijavi?

Kurs Slovački za naše je namenjen svima koji žele da nauče slovački jezik, bez obzira na predznanje. Međutim, važno je napomenuti da kurs nije namenjen onima koji očekuju da će bez samostalnog učenja postići željene rezultate.

Aktivno učešće i samostalno vežbanje su ključni za uspeh.

Prednosti kursa

Jedna od glavnih prednosti ovog kursa je mogućnost ponavljanja lekcija, što omogućava polaznicima da uče svojim tempom. Video-lekcije su pažljivo osmišljene kako bi bile što efektivnije i zanimljivije, kombinovanjem vizuelnih i auditivnih elemenata. Na ovaj način, učenje postaje zabavno i motivišuće.

Pridružite nam se i započnite svoje putovanje u svet slovačkog jezika.

Kurs Slovački za naše nudi sve što vam je potrebno za uspešno učenje – od osnovnih lekcija do interaktivnih konsultacija.

Raspitajte se na fluentexplorer@gmail.com